Nan de Graaf

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de commerciële dienstverlening op een advocatenkantoor als hoofd financiële administratie, wilde ik me in deze mooie jaren van pensioen graag dienstbaar maken voor een kwetsbare groep mensen in de samenleving.

Precies op dát moment, in 2020, nodigde de voorzitter mij uit om me eens te verdiepen in de Stichting Dovenzorg Malawi. Het greep mij onmiddellijk aan. Ik woon in Sint Michielsgestel en ben goed bekend met het Instituut voor Doven hier in onze gemeente. Mijn echtgenoot heeft vroeger heel wat jaren op het Doveninstituut gewerkt als groepsleider en wij hebben vaak dove kinderen in huis ontvangen of op een weekeindtripje meegenomen.

De stichting beschikt over een gezonde financiering met veel mogelijkheden tot financiële hulp aan zinvolle projecten in Malawi. Ik grijp graag de kans om hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik hoop, en ga ervoor, dat ik het gedegen werk van mijn voorganger met mijn financiële kennis kan voortzetten zodat wij nog jaren actief kunnen blijven voor de dove kinderen in Malawi.